Extrem säkerhet och hög servicegrad

När Pierre Gudmundson började bygga Scandinavian Recruitment Intelligence visste han att en sak var helt avgörande. En partner som kunde möta hans mycket höga krav på IT-systemet. Pierre hittade Integrationsbolaget och nu pekar allt uppåt.

Scandinavian Recruitment Intelligence (SRI) arbetar med bakgrundskontroller i rekryteringsprocesser. Kunderna har mycket höga krav både på kontrollernas djup och kvalitet samt på säkerheten i hela processen. Därför är IT-systemet helt avgörande för SRI:s erbjudande. 

Vi hade stora krav på mycket hög säkerhet i många lager och Integrationsbolaget hjälpte oss att skapa den säkerheten så att helheten fungerar perfekt. Vårt system är lätt att använda för oss internt och det ger en mycket positiv upplevelse för kunden.

Pierre Gudmundson, grundare och VD.

Efter att utvecklingsarbetet genomförts och företaget var etablerat så har SRI och Integrationsbolaget fortsatt sitt samarbete. Systemet förvaltas och utvecklas löpande.

Vi har höga krav på tillgänglighet och vill ha samma kontaktpersoner. Integrationsbolaget har uppfyllt detta mycket bra, det fungerar fläckfritt och vi får väldigt bra service.

Ett givande samarbete

SRI startade 2016 och hela erbjudandet var från början anpassat till kraven i dataskyddsförordningen GDPR. Därför hade företaget ett försprång redan vid start. Samarbetet med Integrationsbolaget har gjort att den fördelen kunnat användas optimalt samt att erbjudandet hela tiden utvecklas.

Vi har verkligen fått en premiumleverantör som fullföljt vårt projekt med mycket hög träffsäkerhet. Vårt system har en extremt hög säkerhetsnivå men är ändå snabbt och smidigt att jobba i, vilket är svårt att uppnå. Det är sömlöst, man märker inte krypteringen.

Han tillägger att en annan sak han uppskattar med Integrationsbolaget är att de är väldigt lyhörda för önskemål och behov, men samtidigt så orädda att de också vågar ifrågasätta vägvalen, istället för att följa principen att kunden alltid har rätt.

Faktaruta SRI

Scandinavian Recruitment Intelligence (SRI) startades 2016 och är ett oberoende företag med i dagsläget 12 anställda.

Företagets expertområden är bakgrundskontroller, säkerhetsprövning och befattningsanalyser vid rekrytering och i HR-processer.

Grundare och bolagets VD tillika huvudägare är Pierre Gudmundson.