Integration implementation

integration implementation

"Beprövade integrationsmönster för återanvändning och förvaltningsbarhet"

Vi jobbar enligt beprövade integrationsmönster för återanvändning och förvaltningsbarhet, antingen enligt era egna processer eller enligt Integrationsbolagets kvalitetssäkrade utvecklingsprocess.
Vi har en väl inarbetad teamleverans som säkerställer kompetensförsörjning såväl som bibehållen domänkunskap över tid. Här skapar vi möjlighet till flexibel skalning i leveranskapacitet i ett starkt engagerat team.
För företag som saknar egen kapacitet eller vill förstärka de egna resurserna för att lösa komplexa utmaningar, finns integrationsarkitekter och utvecklare med specialistkompens inom systemintegration för outsourcing eller resursförstärkning.

Vårt erbjudande är baserat på:

Vårt fokus och vår nisch inom systemintegration borgar för hög kompetens och omfattande erfarenhet inom området.
Vi har liknande leveranser, plattformar, teknik och arkitektur mot många olika kunder och därmed en delad know-how och kompetensspridning som gynnar alla kunder.
Kontinuerlig omvärldsbevakning och fortbildning inom området systemintegration ger ett genomförande med rätt teknik och arkitektur, med rätt metodik och verktyg.
Vi håller hög kvalitet på leveransen genom kompetens och engagemang i slutprodukten.
Vi är väl medvetna om den viktiga roll som systemintegration spelar i alla IT-projekt, och är alltid noggranna med att hålla tid- och projektplaner.

integration implementation

Våra tjänster inom Integration implementation:

 • Kravhantering
 • Design
 • Säkerhet
 • Utveckling
 • Test
 • Deploy

Gemensam integrationsresa med Clas Ohlson

Integrationsbolagets konsulter har varit med på hela resan ända sedan Clas Ohlson bestämde sig för att etablera en integrationsplattform.
Genom åren har det blivit en gedigen lista med olika initiativ, där vi har ansvarat för allt från rådgivning till förvaltning, det vill säga allt från plattformsval och integrationsstrategi, lösningsdesign och arkitektur, till implementation, förvaltning och drift.
Läs mer om vårt uppdrag för Clas Ohlson.

Till uppdraget >

Fler av våra kunder

SRI
Stockholm Exergi
Green Cargo
Thermia

Intressant för ditt företag?

Vi hjälper dig och ditt företag med hållbar, framtidssäkrad systemintegration. Kontakta oss så berättar vi mer.

  Vårt erbjudande

  Erbjudandet kan delas in i Integration advisory, Integration implementation och Integration life cycle management.

  Integration advisory

  En genomtänkt och hållbar integrationsarkitektur och -strategi utgår från företagets behov och övergripande mål. Vi ser till att tekniken är ett stöd för verksamheten och för affären.

  Läs mer om Integration advisory >

  Integration implementation

  Vi jobbar enligt beprövade integrationsmönster för återanvändning och förvaltningsbarhet, enligt processerna på ditt företag eller enligt vår egen kvalitetssäkrade utvecklingsprocess.

  Läs mer om Integration implementation >

  Integration life cycle management

  Vi tar över ägarskapet, förvaltningen och ansvaret för att integrationerna är tillgängliga när du behöver dem – tryggt och effektivt.

  Läs mer om Integration life cycle management >